Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
03.07.2019
DOVOLENÁ 5.7. - 17.7.2019
Ve dnech 5. 7. - 17. 7. 2019 čerpáme dovolenou. Objednávky uskutečněné v tomto termínu, budou odeslány 18.7.2019. Děkujeme za pochopení a přejeme pěkn... číst celé
04.03.2019
NOVÝ E-SHOP
SPUSTILI JSME NOVÝ E-SHOP Po několika měsících příprav jsme pro vás spustili úplně nový elektronický obchod Jedinecnedarky.cz. Nyní můžete pohodlně... číst celé
04.03.2019
ZVÝŠENÍ POŠTOVNÉHO - ČESKÁ POŠTA
Jak již jistě víte, došlo ke zdražení poštovného u zásilek zasílaných přes Českou poštu. V reakci na tuto skutečnost jsme bohužel nuceni tyto služby u... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Partneři Eshopu

 

malbanatery.cz


Úniková hra Hradec Králové

v zajetí šíleného vědce


 


 

Najdete nás na Facebooku

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů

Aby náš e-shop mohl dobře fungovat, musíme zpracovávat některé vaše osobní údaje. Správcem osobních údajů ve vztahu k tomuto e-shopu je:

Petr Samek, IČO: 02570581, se sídlem Račice nad Trotinou 35, Hradec Králové, 503 03, telefon: 725 185 186, e-mail: objednavky@jedinecnedarky.cz

 

  1. Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
  2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa bydliště, identifikační číslo, daňové identifikační číslo, adresa elektronické pošty, telefonní číslo a email (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).
  3. Kupující souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím, a to pro účely realizace práv a povinností z kupní smlouvy a pro účely vedení uživatelského účtu. Nezvolí-li kupující jinou možnost, souhlasí se zpracováním osobních údajů prodávajícím také pro účely zasílání informací a obchodních sdělení kupujícímu. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
  4. Kupující bere na vědomí, že je povinen své osobní údaje (při registraci, ve svém uživatelském účtu, při objednávce provedené z webového rozhraní obchodu) uvádět správně a pravdivě a že je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
  5. Zpracováním osobních údajů kupujícího může prodávající pověřit třetí osobu, jakožto zpracovatele. Kromě osob dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.
  6. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  7. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.
  8. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel (čl. 9.5) provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
    1. Požádat prodávajícího nebo zpracovatele o vysvětlení,             
    2. Požadovat, aby prodávající nebo zpracovatel odstranil takto vzniklý stav.
  9. Požádá-li kupující o informaci o zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Všechna práva vyhrazena © 2019. jedinecnedarky.cz
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.